Maisto gaminimas
Atrodytų, kad nėra jokio skirtumo, kokiu peiliu pjaustote krapų ar salotų lapus. Pasirodo, peilio temperatūra atlieka ne paskutinį vaidmenį išsaugant pagaminto
Daugelis namų konditerių druską saldžiuose receptuose laiko erzinančiu formalumu, kurio galima nebaudžiamai nepaisyti. Iš tikrųjų būtent šis žiupsnelis
Bet kuris save gerbiantis picaiolo išdidžiai demonstruoja šį triuką – jis maišo ir tempia tešlą taip, kad ji ne plyšta, o tik susidaro plona, beveik
Kepant namuose dažnai vargina laiko trūkumas, ypač tešlos kildinimo etape. Ji gali atkakliai atsisakyti kilti, kai jau esate sudarę kepimo planą, praneša .
Atrodytų, kas gali būti paprasčiau – sumaišyti visus kotletams skirtus ingredientus ir supilti į formą. Tačiau lemiamą vaidmenį čia atlieka produktų
Dauguma žmonių tiesiog suvynioja sūrio galvutę į plastikinį maišelį ir siunčia ją į daržovių stalčių. Po poros dienų sūris pasidengia nemaloniu šliužu
Visi yra įpratę marinuoti mėsą acte arba citrinos sultyse, tačiau šis būdas dažnai per daug išsausina ląstelieną. Pasak korespondento, daug išmintingesnis
Grikių košė yra sveikos mitybos požymis, tačiau daugeliui žmonių ji lieka nuobodus ir gremėzdiškas patiekalas iš vaikystės. Visa problema slypi viename
Daugumoje sausainių receptų nurodoma sviestą ir cukrų plakti iki purios masės, tačiau beveik niekada nepaaiškinama, kas nutiks, jei šį procesą pratęsite.
Vištienos krūtinėlė tapo nuobodžios mitybos sinonimu, tačiau dėl to kalta ne pati vištienos krūtinėlė, o netinkami gaminimo būdai. Šiam liesam mėsos gabalui
